INNOVATIV, ERFAREN och FÖLJSAM SEARCH


DATADRIVEN, KVALITETSSÄKRAD och STRUKTURERAD PROCESS.

Business Growth by new competence


Vi hjälper företag i Skandinavien att rekrytera de bästa ledarna och specialisterna!


Vi söker, selekterar och rekryterar främst inom Tech Engineering och IT. Vi har djup erfarenhet inom branscherna Energi, Infrastruktur, kvalificerad tillverknings- och processindustri.


Vi hjälper också våra kunder med att hitta rätt kompetens inom funktioner som ekonomi, sälj och marknad.Vi arbetar med uppdrag över hela norden och söker kompetens både lokalt och internationellt.

Genom vårt kompetensnätverk och sedan över trettio år ständigt utvecklade olika verktyg för att nå intressanta kandidater via medier och kontakter.


Norda Search & Rekrytering erbjuder också konsultlösningar via NORDA TECH där vi effektivt löser begränsade projekt och funktioner eller kan bistå med entrepenadlösningar.


Vi finns tillgängliga med fasta mötesplatser i Stockholm, Göteborg, Malmö, Köpenhamn och Oslo men vi arbetar naturligtvis också med uppdrag över hela norden.


Vi är med över 30 års erfarenhet specialiserade på avancerad search & rekrytering.


 • Det är enkelt att ha oss som partner då via arbetar utan startavgifter och kan anpassa vår tjänst efter era behov.
  • Det är enkelt att låta oss ta fram kompetens ”som är omöjlig att hitta” – ett tidskrävande uppdrag – medan ni kan fokusera på andra uppgifter samtidigt.
  • Det är enkelt att arbeta med oss då vi alltid utser en ansvarig kontaktperson per företag oavsett storleken på projekt.
   • Det är tryggt att arbeta med oss för vår långa erfarenhet av både publika och diskreta rekryteringsprocesser.
   • Det är enkelt att arbeta med oss för vår affärskunskap och höga servicenivå

    


   Vi arbetar med ledande testhjälpmedel gällande personlighet, kapacitet och 360 bedömning av ledare.

   Vi har också vidareutvecklat intervju- och urvalskoncept med effektiva digitala processer för att säkerställa att vi hittar kandidaterna med störst potential.

   Vi är certifierade användare av ett flertal branschledande personlighets- och kapacitetstester.


   Norda Search & Rekrytering AB är ett oberoende privatägt företag som hjälper ledande företag i norden att utvecklas vidare via ny ledar- och specialistkompetens.