ANSÖK PÅ 30 SEKUNDER

Presentera dig ännu snabbare...

Vi rekryterar till fasta tjänster, kortare uppdrag, samarbeten eller konsultuppdrag.

Exportsäljare med eftermarknadsfokus - Talurit AB


Talurit AB is privately owned and was established in 1948. We were built-up on a patented solution for mechanical splicing of wire ropes and we have been the pioneering company in this special field, developing effective methods and equipment for mechanical splicing ever since.

Our Headquarters is based in Gothenburg, Sweden with subsidiaries in Germany, United Kingdom, China, Singapore and USA. We sell our products throughout the world and have representation in most industrialized countries.

We develop, manufacture, market and maintain equipment and systems with the highest quality for mechanical splicing of wire and wire rope for wire and wire rope fabricators worldwide. We possess a unique position in the market with in-house design and product development, in-house manufacturing, a wide and complete product range and high competence within the field.www.talurit.com


Exportsäljare med eftermarknadsfokus

Vi söker dig som säljare som vill vara med och utveckla våra kundrelationer via en toppklassig eftermarknadsbearbetning! Arbetsuppgifter Som säljare ansvarar du för att vår dialog med kund är vass och speglar våra värderingar och principer- vår målsättning är att konstant vidareutveckla våra kundrelationer vilket är en av våra i särklass viktigaste tillgångar! Du kommer att handha ett par exportmarknader där du utvecklar våra kundrelationer samtidigt som du tar ledartröjan på vår eftermarknad.

På eftermarknaden hjälper du oss att nå nya nivåer i försäljning via allt från analyser, affärsutveckling, problemlösning, koordinering och aktivt sälj. Till din hjälp har du hela säljteamet, marknadsförare och utvecklingsavdelningen för teknisk support, men det är du som sitter i förarsätet. ”Hur kan vi skapa kundvärde i eftermarknaden? Vart finns vår största intjäningspotential och hur når vi den?” Detta är frågor som bör intressera dig.


Du är en integrerad del i vårt försäljningsteam och kontrollerar ett par marknader som du förväntas resa på. Förutom dessa marknader finns stora chanser att medverka på mässor eller resa gemensamt med våra dotterbolag i Europa, Asien eller Nordamerika.


Personligt (det viktigaste)

Vi söker dig som är tror dig kunna trivas i ett mindre bolag med högt tempo i utveckling, med de krav det ställer på dig som individ i form av flexibilitet och förmåga att prioritera. Du är van att jobba med olika projekt samtidigt och kan samtidigt strukturera din vardag för att ta projekten i mål. Framför allt gillar du att arbeta tätt med kollegor och tycker det är kul att bidra till gruppen. Du hänger gärna med på en AW!

Du har en känsla för service och finner tillfredsställelse i att ha hjälpt en kund i nöd. Du är bekväm i att på egen hand ta fram underlag och driva igenom beslut och klarar att ligga på kollegor för att samla in information och feedback för att färdigställa materialet. Du har lätt för samarbete även i grupper med kombinerad kompetens. Du gillar att lära dig om olika produkter/marknader och har en förmåga att kommunicera detta i tal och skrift på ett pedagogiskt sätt


Din bakgrund

Du har eftergymnasial utbildning el motsvarande inom teknik eller försäljning samt ett stort tekniskt intresse som möjliggör dig att lära och förstå våra produkter till den mån att du själv kan förklara funktioner och fördelar samt stötta kunder på ett självständigt sätt.


Väldigt god kommersiell engelska i tal och skrift, övriga språkkunskaper är meriterande.

God kunskap i Microsoft 365 samt generellt hög datorvana.

Du har gärna arbetat något år i en roll med service/support eller med Försäljning.


Välkommen med Din ansökan till ett företag som nu möter en växande efterfrågan.

Tjänsten tillsätts löpande.Ansökan sker via NORDA Rekrytering AB


Send your application to: contact@nordarekryt.se


APPLY NOW